Όσο υπάρχουν φονικά έθιμα και παραδόσεις, όσο υπάρχει Εκκλησία Α.Ε., όσο υπάρχει ΙουδαιοΓιαχβεδισμός, ΙουδαιοΓιαχβεδοΓεσουανισμός και ΙουδαιοΓιαχβεδοΜωαμεθανισμός-, όσο υπάρχουν ραβίνοι, παπάδες, πατριάρχες, μουλάδες, μοναχοί και ηγούμενοι των μοναστηριών, όσο «άνθρωποι» θα τρώνε πόδια, χέρια, πρόσωπα, πλάτες, νεφρά, κεφαλές, συκώτια, αυτιά, γλώσσες, καρδιές, έντερα, μωρά, παιδιά, γονείς όντων που δεν ανήκουν στο «ανθρώπινο» γένος, δεν υπάρχει σωτηρία των «ανθρώπων», δεν υπάρχει σωτηρία των ζώων, δεν υπάρχει σωτηρία του κόσμου.

Πρώην κανίβαλος νεκροπτωματοζωοψαροφονοσκουληκοπαρασιτοφάγος Βασίλης Καφ.

Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Καλοί, κακοί, όλοι αδέλφια. Τα ζώα, πουλιά, ψάρια, θαλασσινά, ερπετά και κάθε πλάσμα που κινείτε πάνω στη Γη, στους ποταμούς και λίμνες είναι μικρά μας αδέλφια. Τα φυτά -δένδρα, θάμνοι, χόρτα- είναι τα μεγάλα μας αδέλφια. Έχουμε τεράστιες ομοιότητες με τα δένδρα και μπορούμε να ζούμε όπως τα φυτά. Ανήκουμε στο ζωικό βασίλειο και οι προγονοί μας ήταν λεμούριοι, δεινόσαυροι και ψάρια. Πιο πριν είμαστε φυτά, είμαστε πρωτο-μονοκύτταροι και πρώτο-πολυκύτταροι οργανισμοί. Με τη Γη και τον Ουρανό έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τη Γη και τον Ουρανό και είμαστε το τέλειο αντίγραφο του Σύμπαντος και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε αρμονικά μεταξύ μας: και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζούμε ηθικά, οικολογικά και ζωοφιλικά.

H αποτοξίνωση, η θεραπευτική νηστειοθεραπεία (αφαγία), το άδειο και το μισοάδειο στομάχι, η φρουτοφαγία και πρανο-ηλιοφαγία (fruitarianism & breatharianism) σώζουν ανθρώπους, σώζουν τα μικρά και μεγάλα μας αδέλφια, σώζουν φυτά και τη Γη ολόκληρη.

Ecobreatharian fruitarian Βασίλης Καφαταρίδης (VK)

Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει.
Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...